Kartanon taidehuutokauppa

Avaa seuraavat linkit tutustuaksesi taiteilijaan ja teosluetteloon:

Taiteilijaesittely: Eeni Kokko

Teosluettelo

 

Taidehuutokaupan säännöt

Huutokaupassa kaupataan 25 teosta, jotka on tehnyt edesmennyt espoolainen taiteilija Eeni Kokko.

Teoksiin voi tutustua etukäteen TEOSLUETTELOSTA ja paikan päällä tunnin ajan ennen huutokauppaa.

Kaikki teokset myydään ilman kehyksiä, useimmat ns. paspoissa (pahvireunuksissa).

Teoksille on määritetty lähtöhinnat koon mukaan (koot ilmoitettu paspoineen):

  • pienet (30-40 x 40-50 cm) alk. 5 e
  • keskikokoiset (50 x 60 cm) alk. 10 e
  • isot (60 x 80 cm) alk. 20 e

Huudot 5 euron korotuksin. Huudot maksetaan paikan päällä käteisellä/ pankkikortilla. Jos et pääse paikan päälle huutokauppaan, voit tehdä sitovan ennakkotarjouksen sähköpostiimme urajarvenkartano@gmail.com. HUOM! Ennakkotarjoukset jätettävä viimeistään 5.9. klo 9.00 mennessä!

Ilmoita sen teoksen numero, josta haluat tehdä ennakkotarjouksen ja maksimihinta, jonka olet valmis siitä maksamaan. Paikan päällä huutokaupassa kirjuri huutaa puolestasi 5 euron korotuksin, tarvittaessa asettamaasi maksimihintaan saakka. Jos esim. teet 40 euron ennakkotarjouksen ja huutokaupassa korkein tarjous on 25 e, kirjuri korottaa puolestasi 30 euroon ja teos jää sillä hinnalla sinulle, ellei kukaan enää korota. Jos puolestaan teoksen hinta kohoaa yli asettamasi maksimihinnan, teos menee korkeimman huudon tehneelle.

Jos samasta teoksesta on useampi ennakkotarjous, kirjuri huutaa 5 e korotuksen toiseksi suurimman tarjouksen päälle ja suurimman tarjouksen tehnyt saa teoksen. Esim. jos ennakkotarjoukset ovat 40 e, 50 e ja 60 e ja korkein huuto paikan päällä 45 e, kirjuri korottaa 55 euroon ja 60 euron tarjouksen tehnyt saa teoksen sillä hinnalla.

Jos samasta teoksesta tehdään useita ennakkotarjouksia samalla maksimisummalla, ajallisesti ensimmäisenä jätetty tarjous voittaa.

Ennakkotarjouksin huudetut työt maksetaan yhdistyksen tilille ja noudetaan sovitusti huutokaupan jälkeen.

 

Huutokaupassa mukana:

taidekehys